Logo Collectivity Image

Basisverzekering

De inhoud van de basisverzekering is wettelijk vastgesteld en is dus voor iedere verzekering gelijk. Het verschil zit in de vrijheid die u heeft ten aanzien van de keuze van uw zorgverlener, zoals bijvoorbeeld uw dokter, ziekenhuis en fysiotherapeut en de wijze van declareren. Bij een naturaverzekering kunt u alleen terecht bij gecontracteerde zorgverleners. Met een restitutieverzekering heeft u de vrije keuze.

Wij bieden van vele zorgverzekeraars zowel een natura- als een restitutieverzekering. U kunt deze completeren met aanvullende (tand)verzekeringen. Bovendien hebben wij een unieke ZorgVoordeelPolis die u alleen bij geselecteerde adviseurs kunt afsluiten.

ZorgVoordeelPolis
De ZorgVoordeelPolis is een zeer scherp geprijsde zorgverzekering met ruime keuze. De basisverzekering van de ZorgVoordeelPolis staat zelfs in de top 3 van laagste premies! U kunt kiezen uit drie basisverzekeringen, vijf aanvullende verzekeringen en drie aanvullende tandartsverzekeringen. Zo stelt u altijd een pakket op maat samen.

De ZorgVoordeelPolis wordt u aangeboden door VGZ en Aevitae. Deze zorgverzekering kunt u alleen via ons afsluiten en niet direct bij VGZ.

Basisverzekering
Naast een restitutiepolis kent de ZorgVoordeelPolis ook twee naturapolissen. De maandpremies in 2017 zijn:

•    VGZ Goede Keuze (voorheen VGZ Natura Selectief) € 104,95 exclusief korting
•    VGZ Ruime Keuze (voorheen VGZ Natura) € 112,95 exclusief korting
•    VGZ Eigen Keuze (voorheen VGZ Restitutie) € 118,95 exclusief korting

VGZ Ruime Keuze
Voor de ZorgVoordeelPolis in natura heeft VGZ contracten gesloten met een groot aantal zorgverleners. Deze zijn geselecteerd op kwaliteit. Bekijk hier of VGZ ook een contract heeft met het ziekenhuis of een andere zorgverlener van uw keuze.

VGZ Goede Keuze
Deze basisverzekering vraagt u om bewuster om te gaan met zorg en meer zelf te regelen, zoals herhaalmedicatie via de online apotheek. Uw maandpremie is lager, met behoud van dezelfde kwaliteit van zorg. Gaat u naar een zorgverlener waarmee VGZ geen contract heeft afgesloten, dan wordt de zorg voor 75% vergoed. Deze zorgverleners vindt u terug in de Zorggids.

Bekijk de vijf aanvullende verzekeringen
Bekijk de drie aanvullende tandartsverzekeringen


Maak direct een premieberekening
of mail ons de aanbieding van uw huidige verzekeraar.